maandag 23 juli 2012

Day fourteen Ventura/Los Angeles

Warning: overload of photo's, again! 
Vanmorgen zijn we richting Los Angeles gereden. We zouden eigenlijk een strand/rustdag hebben, maar dat werd ingeruild voor een dag waarin we weer veel zagen. Als eerst deden we een tour in Warner Bros studio's. We zijn onder andere op de set van Ellen geweest, op de set van Friends en op de set van Pretty Little liars. Grappig om te zien zeg! Op tv lijkt het allemaal zo groot, maar in het echt is het gewoon een hokje met meubels decoratie. We zagen nog veel meer hoor, allemaal van die huizen uit films en zo. Ook een uitleg erbij hoe alles werkt, alleen soms ging onze 'leider' wat te snel en kon ik het niet helemaal volgen. Maar ondanks dat was het echt super! Daarna zijn we de stad even in gegaan. Nou ja, Hollywood dan. Over de walk of Fame gelopen en met de auto door Beverly Hills gereden. Overal super grote huizen en minimaal 3 auto's voor de deur. Nee, niet deur, megagrote oprit bedoel ik.

En natuurlijk konden we de grote Hollywood letters niet missen. Daar moesten we natuurlijk ook even heen! M'n vader had gelukkig een heuvel gevonden waar we op konden staan, zodat we de letters super goed konden zien. Echt heel vet, je ziet dat allemaal op tv en foto's en nu zie je het zelf ook! Als je naar de andere kant keek kon je over LA kijken. Heel erg mooi!
Na dit alles zijn we weer terug gereden naar Ventura. En het weer in LA was trouwens heer-lijk. Het weer in Stadskanaal mis ik dus echt niet!
Voor de ingang van Warner Bros studio's.

Een school, je kan zo de letters veranderen, en het heeft 3 kanten. Allemaal fake dus, die films, haha! 

Straatje


Karretje van pretty little liars.

De auto van Arthur! 

Met Willie Wonka's fiets en chocola.

De set van Friends! 

En zo ben je op de set van Ellen. ADS;KJLFLKSDJLGJ (we mochten daar trouwens geen foto's van maken daar, dus ik heb even een van haar parkeerplaats).


Hollywood in de verte

Walk of fame, een van de weinigen die ik kende daar, maar oke.

China theater?

Foto maken van Patrice met LA op de achtergrond.

Ik wijs de verkeerde kant op, maar het gaat om het idee haha.


HOLLYWOOD

1 opmerking:

  1. Zooooooooo tof van Ellen, jammer dat ze summer-break had maar straks kwam je Justin daar tegen. O MY GOAHHHHHHHHHH JSIQBSUIQNA.

    Veel plezier nog liefjepiefje

    BeantwoordenVerwijderen