vrijdag 20 juli 2012

Day twelve Monterey

Leuk stadje is Monterey! Een stuk kleiner vergeleken met de andere steden (behalve Cherry Hill), maar wel heel gezellig. Tenminste, aan de pier en haven, want verder zijn we eigenlijk niet echt geweest.
Vandaag zijn we naar een groot aquarium geweest. Met echt heel erg veel soorten vis. Vooral de lelijke, die waren echt té lelijk haha. Er waren ook penguins, zeeotters, haaien, zeepaardjes, kwallen, kreeften, en ga zo nog maar een kilometer door. Heel erg veel in ieder geval! Heel leuk, en de tijd ging ook erg snel voorbij. Na het aquarium gingen we even naar de haven, waar we toevallig allemaal pelikanen en zeeleeuwen spotten op een paar rotsen. Super leuk gezicht! Toen we weer terug liepen zagen we vissers, waarvan eentje net beet had, en m'n vader de vist in mocht halen. Ook kwamen we nog langs een trouwerij. We hebben het 'ja'-woord gehoord en de speech en zo. Was heel mooi daar op die locatie, met de zee daarachter en de haven. 

Day eleven Montery

Na deze dag weten we een ding zeker: boek in de vakantieperiode een motel van tevoren, en ga niet op zoek in de stad zelf, want dan moet je eerst langs een stuk of 5 motels/hotels voordat je toevallig een slaapplek hebt. En dit kunnen we zeggen uit ervaring.
Voor de rest van de dag - dat we niet hebben gezocht naar een motel, haha - hebben we gereden. We hebben nog even uitgestapt bij de zee om daar foto's te maken. We hebben ook uitgestapt bij de MacDonalds om op internet te zoeken naar en motel en om een ijsje te eten. Dit was de dag eigenlijk. Maar het is 10 over 6, dus ik denk dat we zo nog even gaan eten.