vrijdag 20 juli 2012

Day twelve Monterey

Leuk stadje is Monterey! Een stuk kleiner vergeleken met de andere steden (behalve Cherry Hill), maar wel heel gezellig. Tenminste, aan de pier en haven, want verder zijn we eigenlijk niet echt geweest.
Vandaag zijn we naar een groot aquarium geweest. Met echt heel erg veel soorten vis. Vooral de lelijke, die waren echt té lelijk haha. Er waren ook penguins, zeeotters, haaien, zeepaardjes, kwallen, kreeften, en ga zo nog maar een kilometer door. Heel erg veel in ieder geval! Heel leuk, en de tijd ging ook erg snel voorbij. Na het aquarium gingen we even naar de haven, waar we toevallig allemaal pelikanen en zeeleeuwen spotten op een paar rotsen. Super leuk gezicht! Toen we weer terug liepen zagen we vissers, waarvan eentje net beet had, en m'n vader de vist in mocht halen. Ook kwamen we nog langs een trouwerij. We hebben het 'ja'-woord gehoord en de speech en zo. Was heel mooi daar op die locatie, met de zee daarachter en de haven. 

Als ons diner gingen we weer terug naar het restaurant waar we gister ook waren: Bubba Gump. Helemaal gebaseerd op die film. Ik heb de film niet gezien, dus dat was wel jammer. Als je hem gezien had was het waarschijnlijk leuker, maar ik vond het ook wel grappig! Na ons eten gingen we weer naar huis. Leuke dag, die weer zoals de andere dagen veel te snel gingen..

Een hele mooie lelijke vis.

Vogeltje! 


Zeester

Nemo! 

Vrienden van Nemo.

Kwallen

Zeeotter 

M'n heerlijke koekje van het nestlecafe.

Zeeleeuw & pelikanen.

Pap's visje.

In het Bubby Gump restaurant. Ja ik heb m'n ogen dicht, let daar maar niet even op haha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten