dinsdag 17 juli 2012

Day nine San Francisco

Vandaag een sportieve dag gehad! Nou ja, sportief.. We gingen namelijk fietsen, maar we hadden elektrische fietsen. Superhandig, want in San Francisco heb je mega veel heuvels en zo. De fiets van m'n vader was alleen 'stuk', want de accu was leeg. Dus die moest heel hard trappen om op die bulten te komen. En geloof me, dat was heel zwaar. We hebben zowat de hele dag gefietst van ongeveer 11 uur tot 5 of zo. We waren van plan om naar de Golden Gate Bridge te fietsen, maar m'n vader had weer een hele andere route bedacht. Over dus allemaal van die bulten (wegen met huizen ernaast). Achteraf hadden we dus een veel en veel kortere weg kunnen nemen, maar ik heb heel veel van de stad gezien, en anders hadden we dat allemaal gemist. We hebben ook nog beroemde huisjes gezien uit een tv serie van de jaren '90 geloof ik. Voor de rest hebben we nog door een soort bos gefietst, en allemaal tuinen. Heel mooi allemaal.
Natuurlijk zijn we ook nog over de Golden Gate Bridge gefietst. Dat is wel een beroemde brug en daar moet je gewoon over zijn geweest als je hier in San Francisco bent. Toen we daar over waren geweest, waren we er eigenlijk wel zat van (we hadden ook de hele dag al gefietst) en fietsten we weer terug waar we de fietsen gehuurd hadden, en leverden ze weer in. Daarna zijn we naar de pier gegaan, Pier 39. Daar waren allemaal kleine shops en restaurants. We hebben aan een restaurant aan de haven gegeten. Ergens verderop kwamen we nog Nederlanders tegen, waar we een praatje mee hebben gemaakt. Daarna zijn we ook weer door gegaan, met zo'n treintje-achtig dingetje terug naar het hotel.

Het weer hadden we op zich wel mee, want de zon scheen af en toe wel, maar het was best wel koud. Vooral de winden. Daarom hadden we allemaal warme kleding aan. Ik had een hempje, met een dun vestje en daarover mijn I <3 NY vest. Beetje racistisch om die hier aan te doen, en geen I <3 SF trui, haha!

Met de fietsjes voor de Golden Gate Bridge

Uit eten aan de haven

Ergens bij tuintjes

Ja oke.
Voor de Golden Gate Bridge en op de Golden Gate Bridge.

Family

Monument Holocaust WOII

Bij de Golden Gate tuinen (of zo?)


Zeeleeuwen bij Pier 39.

2 opmerkingen: